UtbildningIT-LösningarInformationHomologeringLokaler

 
Marknadsföring

Våra tjänster

  • Produktinformation till säljare.
  • Insamling av fakta, struktur av innehåll och logiska och lättanvända texter.
  • Utbildningsprogram, kurser och läromedel för grupp- eller självstudier.
  • Vi tillhandahåller utbildande personal.
  • Produktion av presentationer, filmmanus och pressreleaser

Samlar in och strukturerar produktinformation för säljorganisationer.

Idag är de flesta produkter och tjänster snarlika, det är viktigare än någonsin att sätta sig in i kundernas behov och hitta särskiljande fördelar. Säljarens viktigaste verktyg är produktinformation, hon eller han ska veta allt om sina produkter och kunna förmedla dem på ett pedagogiskt sätt.
Kunderna måste förstå värdet i produkten och då måste en säljare ha rätt argument. Det handlar om att förvandla produktegenskaper till kundnytta.
Det betyder i sin tur att kunden kan förklara dessa fördelar till slutkunden på ett tydligt och övertygande sätt.
Fakta & Fördelar AB är ett konsultföretag som startade 1995 och sedan 2008 är ett dotterbolag till LHL Konsult AB. Vi är specialiserade på marknadsföring, utbildning och information.

Runt oss har vi ett professionellt nätverk av bland annat skribenter, illustratörer och redigerare som samlar in relevant fakta om produkten.
Vi strukturerar innehållet och skriver texter så att exempelvis säljmaterialet blir logiskt och lättanvänt i alla kanaler där man behöver informera och beskriva företagets produkter och dess fördelar.
Det kan vara Power point-presentationer, produktkatalog, säljbroschyr, interna produktargument, pressreleaser eller filmmanus.
I slutändan genererar det bättre försäljning i alla led. Bland våra nöjda kunder finns bland annat Volvo Personvagnar AB som använt vårt material i sina säljutbildningar.

  Information

Kontakt
LHL Konsult AB
Orrekulla Industrigata 12
425 36 Hisings Kärra
 
info@lhl.se
031-57 51 90
031-57 25 88
   
GDPR

Vi följer bestämmelserna i GDPR (General Data Protection Regulation). Lagen har till uppgift att skydda din personliga integritet. På datainspektionens webbplats datainspektionen.se kan du läsa mer om den.

Du har rätt att begära och få information kostnadsfritt om vilka personuppgifter vi har samlat in om dig. Skicka ett mejl till info@lhl.se så hör vi av oss.

Enligt Dataskyddsförordningen har du rätt att bli glömd. Vi raderar dina uppgifter på skriftlig begäran personligt undertecknad av dig. Skicka begäran till LHL Konsult AB, Orrekulla Industrigata 12, 425 36 Hisings Kärra.